+387 63 411 444
Bleiburških žrtava b.b, 88000 Mostar
info@xnekretnine.com

Kuća sa 4 stambene jedinice + velika garaža

Opine bb, Mostar
143.000 €
  • Tip nekretnine: Kuća
  • Status: Prodaja
  • Lokacija nekretnine: Mostar
  • Br.soba: 6
  • Br.kupatila: 4
  • Površina: 218 m²
  • Površina parcele: 532 m²

Opis

Za sve vas kojima je dosta života u stanu, gužve, traženja parkinga ispred zgrade i buke, imamo rješenje za Vas!
Predstavljamo vam nekretninu – kuća u naselju Opine koju možete prilagoditi svojim potrebama za život, ali isto tako koju možete posmatrati i kao dobru priliku za investiciju.

Kuća je smještena na idealnoj lokaciji uz glavni lokalni put, te ima izvanredan prilaz sa dvije strane.

Na placu od 532m2 gdje nemate mnogo posla oko sređivanja nalazi se kuća koja se sastoji od četiri stambene jedinice, te garažu ispod čitave kuće.
Sve stambene jedinice su fizički i funkcionalno odvojene, posjeduju zasebne ulaze, te zasebne satove za struju i vodu.
Ukupna korisna površina stambenih jediniza iznosi 218m2, dok garaža ima površinu od 96m2.

Na visokom prizemlju smještene su dvije stambene jedinice.

Prva jedinica u suštini dvosoban stan površine 62,30m2 koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima balkon, kupatila, te stubišta za garažu.
Druga jedinica gdje je planiran poslovni prostor, a može se pretvoriti i u jednosoban stan ima površinu od 43,80m2, a trenutno se sastoji od jedne velike prostorije sa balkonom i wc-a.

Na prvom spratu su također smještene dvije stambene jedinice.

Dvosoban stan površine 62,30m2 a sastoji se od terase, hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima balkon, te kupatila.
Druga jedinica, jednosoban stan površine 49,60m2 koji se sastoji od manje terase, hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe sa balkonom, te kupatila.

Garaža površine 96m2 nalazi se ispod čitave kuće, ima dva velika ulaza, a jedan dio se može koristiti i kao poslovni prostor.

Kuća je djelimično renovirana, zahtjeva dodatna ulaganja.

Ovo je nekretnina koja će biti interesantna i investitorima uzimajući u obzir da je u zadnje vrijeme velika potražnja za najam stanova. Ono što fali je bazen, a za izgradnju istog ima dovoljno prostora. Parking mjesta ima i više nego dovoljno.

Ovo su samo neke od ideja koje smo Vam spomenuli u ovom opisu kuće , za sve opširnije informacije vezano za prodaju i pregled kuće možete nas kontaktirati na broj +387 63 411 444 (mobitel/viber/whatsapp)

Vlasništvo je uredno bez tereta, plac je uknjižen, kuća nije uknjižena ali budući kupac neće imati nikakvih prepreka da kuću uknjiži ili čak etažira po svojoj želji!
Cijena: 280.000 KM

Više fotografija, kao i tlocrte stanova, možete pogledati na sljedećem linku: https://drive.google.com/drive/folders/1JPIE_36PeN0wHNycx9GpPgklUvMHcgov

  • ID broj: 10553
  • Broj pregleda: 1575