+387 63 411 444
Bleiburških žrtava b.b, 88000 Mostar
info@xnekretnine.com

Prelijepo imanje sa uknjiženom devastiranom kućom

Humilisani bb, Mostar

Opis

U prodaji je prelijepo imanje koje se prostire na površini od 4977m2, sa uknjiženom devastiranom kućom koju je moguće adaptirati. Kuća posjeduje podrum, visoko prizemlje površine 70m2 – u suštini dvosoban stan i sprat koji ima zaseban ulaz, te dvije terase. Teško je opisati ovaj plac, a ne ostati pristrasan i subjektivan. Ogromna količina pozitivne energije koju osjetite stojeći na njemu, slušajući cvrkut ptica i gledajući čaroban pogled prema dolini rijeke neretve.

Plac koji će ispuniti sva Vaša očekivanja boravka u prirodi, plac kojim ćete zadiviti vaše goste, plac za koji će Vam djeca biti vječno zahvalna i plac čija će vrijednost vrtoglavo rasti.

Imanje se nalazi u naselju Humilišani, prilaz direktno sa lokalnog asfaltnog puta koji vodi prema planinskom izletištu i skijalištu – Rujištu.

Velika vrijednost ovoga placa pored površine, položaja i pogleda jeste što imate privatnost.

Lokacija nije gusto naseljena, pogled Vam nikada ne može biti zaklonjen.

Priključak na elektromrežu i gradski vodovod je direktno uz imanje. Na dubini od 20 do 30m možete imati i prirodnu pitku vodu.

Lokacija je izvanredna i nemožete je svaki dan pronaći i kupiti, Ovo imanje kupujete da sebi ispunite želju za užitak, ovo je plac za vas koji gledate unaprijed baš ovako kako ovaj pogled nalaže.
Od magistralnog puta M17 udaljena je svega 2km. 

xNekretnine je ekskluzivni posrednik u prodaji ovog imanja, te ozbiljni kupci mogu dobiti ostale informacije isključivo na lokaciji. Pozovite nas da dogovorimo termin za razgledanje. 

Vlasništvo je 1/1, gruntovno i katastarski, bez tereta!
Cijena: 55.000 EUR

+387 63 411 444 (mob/viber/whatsapp)

  • ID broj: 11513
  • Broj pregleda: 319