+387 63 411 444
Bleiburških žrtava b.b, 88000 Mostar
info@xnekretnine.com

Renovirana kuća u Vrapčićima

Vrapčići bb, Mostar
117.500 €
  • Tip nekretnine: Kuća
  • Status: Prodaja
  • Lokacija nekretnine: Mostar
  • Br.soba: 3
  • Br.kupatila: 2
  • Površina: 142 m²
  • Površina parcele: 401 m²
  • Godina: 2019

Opis

Kuća koju Vam ovom prilikom predstavljamo namjenjena je prvenstveno za kupca koji želi da živi van grada ali dovoljno blizu gradu, na mirnoj lokaciji i najvažnije da ima porodičnu kuću sa lijepim dvorištem i parkingom.

Kuća je smještena nedaleko od samog centra grada u mirnoj ulici, udaljena od Mostara 4.5km. Vrapčići su naselje koje ima školu, vrtić, prodavnice, apoteke i sve ostale neophodne ustanove za kvalitetan život.

Kuća je renovirana veoma temeljno i kvalitetno, apsolutno sve je nanovo urađeno, strujne i vodene instalacije, zidovi, podovi, kvalitetni PVC otvori, pakovani krov, termo i hidro izolacija po najvišim standardima.

Porodična kuća ima stambenu površinu od 120m2, plus garaža 22m2, a sastoji se od dvije etaže.
U prizemlju se nalazi hodnik iz koga se ulazi u sve ostale prostorije tj. dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, te ulaz u garažu. Na spratu kuće se također nalazi veliki hodnik, tri spavaće sobe, balkon i kupatilo. Jedna spavaća soba nije završena, ona je u rohbau stanju. 

Plac na kome je smještena ova kuća ukupne je površine 401m2 i čitav je ograđen. Ispred i iza kuće ima više nego dovoljno dvorišta. Ima dva ulaza, a oba ulaza su sa kliznim željeznim vratima do kojih je dovedena i struja, tako da postoji mogućnost da budu i na daljinsko otvaranje i zatvaranje.  U dvorištu se bez problema može parkirati 6 vozila plus 2 u garažu. Na placu se nalazi nekoliko stabala voća koje daje fantastičan ambijent u ljetnim danima. 

Kuća je komunalno opremljena trofaznom strujom i gradskom vodom, a ko želi na dubini od cca 25m može imati i prirodnu pitku vodu. 

Uzimajući sve u obzir ako želite živjeti nadomak Mostara na mirnom mjestu u kući, da imate lijepo dvorište, mi Vam preporučujemo ovu kuću jer po cijeni ove kuće možete kupiti eventualno dvosoban stan u gradu, a sloboda koju imate u vašoj kući i vašem dvorištu nema cijenu.

Kuća se prodaje sa svim namještajem koji vidite na fotografijama, a sve je sasvim malo korišteno. 
Vlasništvo je 1/1, kuća je uknjižena.

Cijena: 230.000 KM

Kvalitetne fotografije možete pogledati i na ovom linku https://drive.google.com/drive/folders/10GcFSOc0O05W-ey-810BALHxA89TaACl?usp=sharing

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati na broj +387 63 411 444 (mobitel/viber/whatsapp)

  • ID broj: 11437
  • Broj pregleda: 843