+387 63 411 444
Bleiburških žrtava b.b, 88000 Mostar
info@xnekretnine.com
 • Zemljište - Livač (odlična lokacija)

  Zemljište - Livač (odlična lokacija)

  Livač bb, Mostar
  27.000 €
 • Dvosoban stan sa garažom - Zagrebačka ulica

  Dvosoban stan sa garažom - Zagrebačka ulica

  Zagrebačka, Mostar
  90.000 €
 • Zemljište CIM - 1072m2

  Zemljište CIM - 1072m2

  III cimske bojne, Mostar
  33.200 €

Klijenti o nama

D. Knežević

Prezadovoljni smo vašom uslugom, znanjem i diskrecijom. Sve pohvale i preporuka!

Split

S. Kreso

Hvala Vam X puta. Radili ste jako teško kako bi pronašli odgovarajućeg kupca za naš stan. Bili ste vrlo posvećeni i jako cijenim vaš trud. Ja ću vaše usluge koristiti i u budućnosti te vas preporučiti mojim kolegama. Zaista sam uživala u saradnji s vama.

Mostar

G. Vladić

Kada sam odlučio da ću prodati kuću angažirao sam više agencija s obzirom kakvo je stanje na tržištu i da mi se žurilo, ali vi ste se istakli ne zato što ste bili najbrži nego zbog truda koji ste uložili.Prezadovoljan sam načinom ophođenja prema meni i preporučam svima da izaberu baš vas jer sigurno neće pogrješiti.

Mostar

M. Galić

Zahvaljujem vam na uspješnoj i kvalitetnoj usluzi prodaje stana, te na srdačnosti i profesionalnosti. Svi dojmovi koje sam stekao pri upoznavanju bili su vrlo pozitivni i ispostavili su se točnim. Pokazali ste visoku kvalitetu rada.

Mostar

M. Čabrilo

Vrhunska usluga, maksimalno zaštićeni i prodavci i kupci. Sve pohvale.

Mostar

D. Ninković

Kako je dogovoreno, sve ste ispoštovali počevši od mene pa do moje rodbine. Zadovoljstvo mi je bilo sarađivati sa vama.

Inđija

M. Kovač

Od srca se zahvaljujem na savjetima i na velikom strpljenju. Definitivno se razlikujete od ostalih i svima Vas preporučujem jer znam da će dobiti kompletnu i kvalitetnu uslugu.

Mostar

M. Zovko

Veoma profesionalno, zaista čista 10-ka. Imate moje preporuke!

Belgija

I. Arapović

Sve pohvale za vašu profesionalnost i susretljivost. Hvala na trudu i za svaku pomoć. Agencija je odlična, imate naše preporuke!

Njemačka

A. Nikolić

Poštovani, želim iskazati iskreno zadovoljstvo vašim načinom rada. Definitivno se ističete svojom profesionalnošću i izuzetno dobrim odnosom sa klijentom. Uvijek ste dostupni, iskreni savjeti i sigurnost kupovine stana sa vama je izuzetna.

Hrvatska

S. Bošnjak

Ovu agenciju sam upoznala slucajno, ali sam imala izuzetnu srecu da poslujem sa njima . U rekordnom vremenu za nekih par dana imala sam vec 2 ponude a za samo 10 dana sam prodala stan. U toku prodaje sam imala stalne informacije, podrsku, savjete i direktnu asistenciju u toku akta prodaje. Od srca zahvaljujem na izuetnom radu, efikasnosti i na izuzetnom postenju, citavo vrijeme sam imala osjecaj sigurnosti sa tom osobom. Preporucuje se apsolutno

Švicarska

G. Montin

Dino,bravissima persona onesta e corretta, ne avrò ancora bisogno di lui,complimenti Dino parlerò bene di te a tutti.

Italija

L. Gradašćević

Iznajmio sam stan preko vaše agencije i veoma sam zadovoljan uslugom, ljubaznošću i profesionalnim odnosom, sve preporuke.

Hvar

D. Jamina

Mnogo ste mi pomogli u prodaji našeg stana. Od srca vam veliko hvala i drago mi je što sam vas upoznala. Kod nas ste uvek dobro došli. Veliki pozdrav od Riste i Danice.

Crna Gora

I. Sesar

Napravio sam pravi potez potpisivanjem ekskluzivnog ugovora sa vašom agencijom. Izuzetno sam zadovoljan vašom uslugom i brzinom prodaje stana. Puno pozdrava iz Norveške!

Norveška

D. Vidović

Kupovina stana mi je predstavljala ogroman stres, sve te bezuspješne potrage uz tekuće obveze su me jako iscrpljivale. Zahvaljujući agentima xNekretnina brzo sam pronašla stan koji me oduševio. Kupovina stana uz xNekretnine je bila čisto zadovoljstvo. Sve su ekspresno i kvalitetno odradili. Šaljem srdačan pozdrav i preporuke!

Mostar

B. Lasić

Čast mi je surađivati sa ovom agencijom. Uredno vode računa o najmu moje kuće u Ilićima. Definitivno Vas preporučujem mojim poznanicima i prijateljima.

Mostar

A. Šarić

Agencija xNekretnine je brzo i efikasno prodala moj stan u centru 2. Profesionalnost i velika posvećenost detaljima je ono što mi se najviše svidjelo, a da ne govorim o brzini prodaje stane. Za samo 6 dana od dana potpisivanja ugovora o posredovanju. Svaka čast momci.

U.S.A
{"video_yurl":"true"}